KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Şehit Tebernuş Özler Ortaokulu

MUSTAFA YEŞİL - Okul Müdürü

10.12.1972 yılında Kahramanmaraş´ın Önsen Köyünde doğdu. Küçük yaşta ailesi ile birlikte Osmaniye´ye yerleşti.İlkokulu Osmaniye Ülkü İlkokulunda, Orta ve Lise öğrenimini Osmaniye İmam Hatip Lisesin´de tamamladı. Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesinden 1997 yılında mezun oldu. 8 yıl Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılan köy okullarında çalıştı. 15.02.2010 tarihinde Kahramanmaraş İli Merkez Önsen İlköğretim Okulu Müdürlüğü görevine başladı.Başarılı ve  verimli geçen  Önsen İlköğretim Okulu Müdürlüğünden sonra 25.09.2014 tarihinde Kahramanmaraş İli Merkez İlçe Dulkadiroğlu Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne atandı. 2019 Haziran ayından itibaren Akşemseddin İmam Hatip Ortaokuluna atandı.25.02.2022 Tarihinde okulumuza atandı. Mustafa YEŞİL Evli ve 3 çocuk babasıdır.